Return of the blog med ett videotips!

Min bloggpassion dog delvis ut förra hösten då jag började på en ny skola och fick fullt upp med det projektet. Därför har bloggen fått ligga i vila sedan dess.

Men nu när skolan har sommarlov så kom inspirationen tillbaka och jag tänkte ta upp bloggandet på nytt!

För det första vill jag tipsa alla som inte riktigt känner att ni tror på detta med lågkolhydratkost och högre fettintag, och som heller inte orkar läsa någon krånglig bok på ämnet, att kolla in denna film av Andreas Eenfeldt, läkaren som har bloggen Kostdoktorn.se. Det är idag Sveriges populäraste hälsoblogg.
Filmen är en föreläsning om grunden till LCHF-kost, väldigt basic. Jag rekommenderar dig verkligen att se den innan du skriver eller säger något kritiskt till någon som promotar LCHF.

Även om bloggen har legat i träda ett bra tag så har inte min hjärna gjort det. Jag har läst på om mat någon gång i veckan och är regelbundet inne på vissa bloggar som handlar om paleokost. Därför har jag en hel del intressanta tankar att dela med mig av inom en snar framtid. Så håll er uppdaterade.

Jag vill även gärna veta vad ni tycker är intressantast att läsa om: Är det hur jag personligen äter och tänker kring min egen kost, eller är det mer vetenskapliga termer och sådant som behöver förklaras? Kommentera gärna!!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s