Länkar

Kost och träning:

Kostdoktorn – Andreas Eenfeldt är läkare och specialist i allmänmedicin. Här skriver han om LCHF/paleo och länkar även vidare till massvis av svenska, nordiska och amerikanska sidor under fliken ”Nytt” uppe till höger på sidan.

I Sverige matas vi med att amerikaner är feta och outbildade. Visst finns det sådana amerikaner, men det finns också amerikaner som är mer välutbildade, skriver bättre och är roligare än någon svensk på området kost och hälsa. Här är ett urval av dem:

Mark’s Daily Apple – Mark Sissons hemsida om att leva så om vi är gjorda för att leva, med allt från kost till träning till sömn till… you name it. Dessutom är han 57 år och jag menar – kolla på killen. Det är inget fel på den kroppen, så något måste han göra rätt, right?

Robb Wolf – Robb som är föredetta biokemist, numera livsstilscoach och föreläsare, skriver på sin hemsida om kost, men även om träning enligt paleo-principer.

Raw Food SOS – Denise Minger, född -87 och föredetta vegan, numera köttätande raw-foodist, skriver om raw-food samt slår hål på vego-myter och andra kost- och hälsomyter vi blir matade med. Mycket välskrivet och intressant! (Just nu inaktiv)

Forum:

Kolhydrater i fokus – levande LCHF-forum med stort antal medlemmar.

Alternativa skönhetsprodukter:

nopoo.se – Svenskt forum om skönhetsprodukter som inte innehåller någon skit helt enkelt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s